Hoe werkt Soccy

Soccy is voor iedereen die iets met voetbal heeft, dus of je nu speler, trainer, bestuurslid, materiaalman of supporter bent, registreer je op Soccy.nl en maak een gratis profiel aan. Voor elk team waarin je speelt of heb gespeeld (of wat voor rol dan ook vervult of hebt vervuld)is er een teampagina (en als deze er nog niet is dan wordt deze automatisch aangemaakt zodra jij aangeeft dat je deel hebt uitgemaakt van dat team) en voor elke Nederlandse voetbalvereniging is er een clubpagina.

Op de startpagina zie je van alle personen, teams of clubs die jij volgt, wat ze uploaden. Je volgt automatisch de personen die bij jou in het team zitten of hebben gezeten. Je volgt ook automatisch de teams en clubs waar je speelt of hebt gespeeld. Verder kan je ook naar iemand zijn profielpagina, een teampagina of clubpagina gaan en aanvinken dat je de persoon, het team of de club wil volgen.

Op de profielpagina kan je onder andere (nostalgische) voetbalfoto's en wedstrijdverslagen plaatsen. Ook kan je je voetballoopbaan vastleggen, bijhouden hoeveel doelpunten je maakt en aangeven of je open staat voor een nieuwe stap in je voetbalcarrière.

Op de teampagina kunnen je coach of jijzelf opstellingen maken door met profielfoto's van spelers op het veld te slepen.

Op de clubpagina vind je onder andere algemene informatie van elke voetbalclub in Nederland. Tevens zie je welke leden van de club een Soccy account hebben en welke teams een teampagina bij Soccy hebben.